Spelen voor kleine groepen


Korte omschrijving
Het hangt heel erg van de groepsgrootte af, welke spellen je kunt spelen. Bij sommige spellen is het een voordeel dat je met veel kinderen bent, bij andere spellen juist niet. Soms is het lastig om een kleine groep (maximaal 10 kinderen) verschillende spelen aan te bieden en niet wekelijks op hetzelfde terug te hoeven vallen. Met deze workshop laten we je nieuwe spelen ervaren, met en zonder spelmateriaal, die met een kleine groep, zowel binnen als buiten te spelen zijn. 

Voor wie
Voor iedereen die het lastig vindt om met een kleine groep kinderen verschillende spelen te ondernemen. Voor iedereen die blijft hangen in een paar spelen en nieuwe spelideeën wilt opdoen. 

In deze workshop
* Ervaar je spelen die geschikt zijn om met een kleine groep binnen of buiten te spelen met en zonder materialen?
* Leer je hoe je spelen die voor een grote groep bedoeld zijn aan te passen, zodat ze met een kleine groep te spelen zijn. 

Opzet workshop
Praktische workshop met spelen die ter plekke gespeeld worden. De aangeboden spelen uit deze workshop zijn terug te vinden in de spelboekjes. 

Nodig
Ruime speelzaal en buitenruimte. 

Overige praktische informatie en kosten
* Deze workshop wordt op locatie gegeven bij de Jong Nederland-afdeling en kan plaatsvinden op een avond of in het weekend.
* De workshops duurt 2 ½ uur.
* De workshop is aan te vragen vanaf 10 deelnemers. Het maximale aantal deelnemers is 24.
* De kosten voor deze workshop bedragen € 140,00. Daarbovenop komt de reiskosten vanuit Melick à € 0,25 per kilometer.  

Deze workshop aanvragen
Wil je deze workshop aanvragen? Neem dan contact op met het Landelijk Bureau Jong Nederland
(013-58 000 85 of info@jongnederland.nl). 
 

Het is ook mogelijk om voor één datum meerdere workshops aan te vragen; op die manier kun je een trainingsdag samenstellen met meerdere workshops. Het Landelijk Bureau Jong Nederland denkt graag met je mee hoe zo’n dag vormgegeven kan worden.