Spelen voor grote groepen


Korte omschrijving
Het hangt heel erg van de groepsgrootte af, welke spelen je kunt spelen. Bij sommige spelen is het een voordeel dat je met veel kinderen bent, bij andere spellen juist niet. Soms is het lastig om een grote groep (minimaal 20 kinderen) verschillende spelen aan te bieden en blijf je hangen in dezelfde soort spelen. Met deze workshop laten we je met nieuwe spelen kennis maken, zowel met als zonder spelmateriaal, die met een grote groep, zowel binnen als buiten te spelen zijn.

Voor wie
Voor leiding van een grote groep kinderen die nieuwe spelen met hen wil spelen. Je leert verfrissende spelen om een grote groep kinderen enthousiast met elkaar te laten spelen. 

In deze workshop
* Ervaar je spelen die geschikt zijn om met een grote groep binnen of buiten te spelen met en zonder materialen?
* Leer je hoe je spelen die voor een kleine groep bedoeld zijn aan te passen, zodat ze met een grote groep te spelen zijn. 

Opzet workshop
Praktische workshop met spelen die ter plekke gespeeld worden. De aangeboden spelen uit deze workshop zijn terug te vinden in de spelboekjes. 

Nodig
Ruime speelzaal en buitenruimte. 

Overige praktische informatie en kosten
* Deze workshop wordt op locatie gegeven bij de Jong Nederland-afdeling en kan plaatsvinden op een avond of in het weekend.
* De workshops duurt 2 ½ uur.
* De workshop is aan te vragen vanaf 10 deelnemers. Het maximale aantal deelnemers is 24.
* De kosten voor deze workshop bedragen € 140,00. Daarbovenop komt de reiskosten vanuit Melick à € 0,25 per kilometer.  

Deze workshop aanvragen
Wil je deze workshop aanvragen? Neem dan contact op met het Landelijk Bureau Jong Nederland
(013-58 000 85 of info@jongnederland.nl). 
 

Het is ook mogelijk om voor één datum meerdere workshops aan te vragen; op die manier kun je een trainingsdag samenstellen met meerdere workshops. Het Landelijk Bureau Jong Nederland denkt graag met je mee hoe zo’n dag vormgegeven kan worden.