Doe Maar Geweldig!


'Doe maar geweldig!' vertelt je in vijf stappen hoe je een project kunt organiseren. Heb jij een idee maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Hier vind je allerlei tips om van jouw idee een echt succes te maken. Gewoon doen!

STAP 1: VERZIN EEN GOED IDEE

STAP 2: OP ZOEK NAAR GELD

STAP 3: VOOR EEN SUCCESVOLLE UITVOERING

STAP 4: PROMOOT JE PROJECT

STAP 5: NA AFLOOP


Bestel hier het gratis boekje!

Doe Maar Geweldig-training

NJR heeft een speciale Doe Maar Geweldig-training ontwikkeld. Stap voor stap wordt behandeld wat er nodig is om van een idee een succes te maken! Met praktische tips en persoonlijk advies, kunnen de deelnemers daarna meteen aan de slag.

De trainers gaan in overleg met de aanvrager de training aanpassen op het niveau en de behoefte van de deelnemers. De training duurt twee aansluitende dagdelen (6 – 8 uur) en kost € 560,- (twee trainers, incl. voorbereiding, excl. reis/onkosten). Houdt rekening dat de training minimaal 1,5 maand van te voren bij ons moet worden aangevraagd.

Training aanvragen of meer info? Neem contact op met Eric Lemain via ericlemain@njr.nl.

Onderzoek naar 'Ik ben geweldig'

In 2013 heeft onderzoeksbureau Noorda en Co in opdracht van VSBfonds een onderzoek uitgevoerd naar de impact van Ik Ben Geweldig* op de betrokken jongeren. Uit het onderzoek blijkt dat het programma positieve effecten heeft op alle betrokkenen.
Jongeren kunnen ook de komende jaren nog steeds hun idee bij www.ikbengeweldig.nl indienen. Heb je nieuw promotiemateriaal nodig of interesse in een gratis inspiratieworkshop voor jongeren? Neem dan contact op met info@ikbengeweldig.nl.