Fimcap vacatures

04-07-2016


Call for editor of Link: We are looking for a volunteer to take over Link magazine. There will be a big change. Link will no longer be printed, but will be published digitally on our website and spread via mail. This change gives the opportunity for a new volunteer to develop new ideas and a new way of working. In attachment you can find the description of the tasks of the Link editor.

Vacatures waarvan de deadline verlopen is, maar die nog niet ingevuld zijn:
Candidatures for president Fimcap
Call for candidates for the position of intercontinental spiritual assistant of Fimcap


Lees de hele vacatureteksten

5 juli: districtsbezoek district NO-Brabant voor alle leiding en bestuursleden

03-07-2016


Dinsdagavond 5 juli gaat het Landelijk Bestuur op pad voor de districtentoer. Dit keer district NO-Brabant. Alle leiding en bestuursleden zijn van harte welkom in de blokhut van Reek. Het thema van de avond is PR, zijn jullie er ook bij?

District Noord Oost Brabant: Jong Nederland Beers, Jong Nederland Boerdonk, Jong Nederland Erp, Jong Nederland HDL (Heeswijk-Dinther-Loosbroek), Jong Nederland Keldonk, Jong Nederland Reek, Jong Nederland Vorstenbosch en Jong Nederland Zijtaart.

Zie hier op welke datum het bestuur in jouw district komt

Bedankt!

01-07-2016


Sinds maart 2010 ben ik werkzaam als consulent bij het Landelijk Bureau Jong Nederland. Echter neem ik nu, na bijna 6½ jaar, afscheid. Met heel veel plezier heb ik hier gewerkt. O.a. vele mailtjes en telefoontjes beantwoord, kennisgemaakt en gesproken met vele kaderleden, cursussen gegeven, spelboekjes gemaakt, beleid geschreven en mooie initiatieven zien ontstaan. Gelukkig zijn er zoveel enthousiaste mensen die Jong Nederland een warm hart toedragen, dat blijft ook doorgaan zonder mij. Voor mij is het alleen tijd geworden om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik wil iedereen bedanken voor jullie contact en samenwerking en wens Jong Nederland veel geluk en speelplezier voor de toekomst!

Met vriendelijke groet, Sascha Wolkenfelt-Wensveen

Er zijn ook Kleppiekaarten voor feestelijke gelegenheden!

11-06-2016


Wist je dat er ook Kleppiekaarten zijn om te sturen als iemand jarig is? Of voor andere feestjes?
Ook die kosten slechts, voor 9 verschillende, € 1,50 per set

Die wil ik ook!

Kleppiekaarten: ook leuk op kamp!

08-06-2016


Sturen jullie vanaf jullie kampadres een kaartje naar huis? Stuur dan een leuke Kleppiekaart!
Die zijn ook nog eens supergoedkoop.
Een set met 9 verschillende kaarten met Kleppie erop voor slechts € 1,50.

Bestel snel!

Vacatures bestuursfuncties

03-06-2016


Concreet zoeken we: een vice-voorzitter, een secretaris & 2 werkbestuursleden.

Het Landelijk Bestuur is op zoek naar een vrijwilliger die:
- inspirerende ideeën heeft en deze kan vertalen naar concreet beleid;
- contacten kan leggen en onderhouden, zowel binnen als buiten de organisatie;
- een schakel is tussen afdelingen en de landelijke organisatie;
- kansen en bedreigingen kan signaleren;
 - een teamspeler is;
- hart voor Jong Nederland heeft.

www.jongnederland.nl/dit-is-jong-nederland/vacatures7 juni: districtsbezoek district Twente voor alle leiding en bestuursleden

31-05-2016


Op dinsdag 7 juni gaat het Landelijk Bestuur op pad voor de districtentoer. Dit keer district Twente. Alle leiding en bestuursleden zijn van harte welkom in de blokhut van Enter. Het thema van de avond is PR, zijn jullie er ook bij?

District Twente: Jong Nederland Albergen, Jong Nederland Bornerbroek, Jong Nederland De Lutte Jong Nederland Enter, Jong Nederland Fleringen, Jong Nederland Harbrinkhoek, Jong Nederland Saasveld, Jong Nederland Slagharen, Jong Nederland Steenwijk, Jong Nederland Tubbergen.
Jong Nederland Geesteren, Jong Nederland Hoogezand Sappemeer, Jong Nederland Zieuwent

Zie hier op welke datum het bestuur in jouw district komt

Heel veel plezier landelijk Seniorentoernooi!

27-05-2016


Wij wensen alle deelnemers en vrijwilligers aan het landelijk Seniorentoernooi in Vorstenbosch heel veel plezier dit weekend!

Veiligheidsbladen versie 2016

20-05-2016


Jong Nederland vindt een veilig spel en een veilige speelomgeving erg belangrijk. Scouting Nederland heeft veiligheidsbladen uitgegeven die kunt gebruiken bij het voorbereiden en uitvoeren van activiteiten.
De veiligheidsbladen geven een overzicht van wettelijke verplichtingen en suggesties om veilig aan de slag te gaan. Natuurlijk is iedere situatie anders, dus goed nadenken of je veilig en verantwoord bezig bent blijft belangrijk! Bij elk veiligheidsblad zit een handige checklist.

Bekijk ze hier alle 19

Gratis training voor International Awardbegeleiders

12-05-2016


Deze training is bedoeld voor iedereen die als begeleider met het programma van de International Award wil starten en een groep deelnemers wil begeleiden. Het volgen van deze cursus is een voorwaarde om het programma te mogen en te kunnen uitvoeren. De training is geconcentreerd in 1 dag. Ook dit jaar kunnen Jong Nederland begeleiders deze cursus gratis volgen.

Pagina: 1 .... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 .... 30