Ledenadministratie Jong Nederland

22-11-2016


Gisteren is het ledenbestand (en het Lidmaatschapsboekje Jong Nederland 2017) naar de secretaris van je afdeling gestuurd. Daarin staan de gegevens van de kaderleden (en de aantallen van de jeugdleden) zoals deze nu bij ons geregistreerd staan. Het is in jullie en in ons belang dat deze gegevens up to date zijn. Controleer je gegevens goed en vul ze aan indien ze nog niet compleet zijn (denk ook aan je mailadres en mobiel telefoonnummer)!

Dit is belangrijk in verband met:
· Wettelijke Aansprakelijkheids- en Ongevallenverzekering (inbegrepen in de contributie)
· toezending Idee
· inschrijven voor (kader)activiteiten
· mogelijkheden tot inloggen op het leidinggedeelte van onze website
· toezenden van informatie vanuit Landelijk Bureau
· registratie van gevolgde cursussen (Introductie- en Kamp/bivakcursus).

Wanneer er een wijziging plaats vindt in de gegevens van kaderleden, denk hierbij aan nieuwe leiding, verandering van groep, adreswijziging, verandering van bestuursfunctie, stoppen als leiding etc., moet je deze altijd direct doorgeven. Dat kan per mail via info@jongnederland.nl. Het lidmaatschapsboekje is ook te vinden op het leidinggedeelte van deze website.

Nog meer bedankjes!

17-11-2016


Ook met Rabobank Tilburg, Interpolis en drukkerij Groels hebben we hele mooie matches kunnen maken op de beursvloer. Dank jullie wel!!!

Week tegen Kindermishandeling 14-20 november

14-11-2016


‘Een mishandeld kind heeft maar één persoon nodig om voor hem of haar de cirkel van geweld te doorbreken. Kijk dus niet weg, maar kom in actie bij een vermoeden van kindermishandeling’. Deze oproep doet de Taskforce kindermishandeling en seksueel misbruik met de online campagne #ikkijknietweg in de door haar georganiseerde Week tegen Kindermishandeling.

www.weektegenkindermishandeling.nl

Je vereniging onder de loep

07-11-2016


De deelnemers aan de workshop 'Je vereniging onder de loep' bij de Afdelingsraad waren erg enthousiast over het spel. Het doel van dit spel is om op speelse wijze met elkaar in gesprek te komen over de kwaliteit van de vereniging. Het spel bestaat uit 100 kaarten. Op iedere kaart staat een stelling, verdeeld over 6 thema's. Speel de spelmethodiek met bestuursleden en of vrijwilligers (en ouders). Omdat er zo veel enthousiasme was over het spel, bieden we jullie deze week de mogelijkheid om het spel te kopen voor €7,50.

www.jongnederland.nl/webwinkel

Vacature bestuurslid

07-11-2016


Het Landelijk Bestuur is op zoek naar een vrijwilliger die:
- inspirerende ideeën heeft en deze kan vertalen naar concreet beleid;
- contacten kan leggen en onderhouden, zowel binnen als buiten de organisatie;
- een schakel is tussen afdelingen en de landelijke organisatie;
- kansen en bedreigingen kan signaleren;
- een teamspeler is;
- hart voor Jong Nederland heeft.

www.jongnederland.nl/dit-is-jong-nederland/vacatures/bestuursfuncties

Dank je wel Q-Promotions!

04-11-2016


Ook met Q-Promotions hebben we op de beursvloer een hele mooie match kunnen maken. Dank jullie wel voor het mooie drukwerk en de snelle levering! Jullie hebben ons weer goed geholpen.

Dank je wel Aces Direct!

02-11-2016


Op de Beursvloer in Tilburg hebben we een match kunnen maken met Aces Direct voor een spiksplinternieuwe laptop op het Landelijk Bureau. Hier zijn we superblij mee, dank jullie wel!

Foto´s van de Kaderschouw of het Festival voor in Idee

24-10-2016


Heb jij nog hele leuke gezellige foto's van de Kaderschouw of het Festival die Idee-waardig zijn? Stuur ze dan voor 1 november naar idee@jongnederland.nl. Graag ontvangen we de foto's in een hoge resolutie. Als dit bij elkaar meer is dan 10MB, gebruik dan wetransfer.com.

Hier kun je de foto's van de Kaderschouw zien.

Vacature Junior Consulent

20-10-2016


Op het Landelijk Bureau is een vacature ontstaan voor de functie van Junior Consulent. In deze veelzijdige en uitdagende functie werk je voornamelijk met vrijwilligers en heb je taken op o.a. de volgende gebieden:
kadervorming, ondersteuning, landelijke activiteiten, landelijke werkgroepen, projecten, communicatie en PR.

De volledige vacaturetekst vind je hier.

Het spelboekje Buitenspelen! digitaal

11-10-2016


Omdat het spelboekje Buitenspelen! niet meer verkrijgbaar is in onze webwinkel, kun je Buitenspelen! nu gratis downloaden.

De spelboekjes
- Natuurspelen!
- Spelen met knopen en pionieren
- Speurtochten
zijn nog wel verkrijgbaar in onze webwinkel. Zie ook onze combi-acties!

Pagina: 1 .... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 .... 32