Aanmelden tot 10 oktober: JongNL FilmFestival 2.0

04-10-2016


Ook dit jaar worden jullie uitgenodigd om mee te doen met het FilmFestival van JongNL Limburg. Het JongNL FilmFestival wordt dit jaar in een compleet nieuw jasje gestoken. Groepen gaan zelf, in de eigen blokhut, aan de slag met het maken van een filmpje. Na aanmelding ontvangt elke groep, die minimaal uit 4, maximaal uit 8 jongeren en minstens één (bege-)leider moet bestaan, het filmthema en een paar instructiefilmpjes. Aan de hand van de instructiefilmpjes kan elke groep, tijdens de groepsavond(en), aan slag met het maken van hun eigen, te gek, creatief, ludiek filmpje dat maximaal 3 minuten mag duren. De filmpjes kunnen gewoon gemaakt worden met de telefoon of tablet.

Lees hier verder

Kaderschouwfoto´s!

27-09-2016


De eerste Kaderschouwfoto's staan op de site! We willen graag ons fotoboek vullen met nog meer Kaderschouwfoto's. Heb jij leuke gezellige gekke foto's gemaakt tijdens de Kaderschouw? Wetransfer ze dan idee@jongnederland.nl.

Update verloren telefoon: "Mijn telefoon is gister weer terecht gekomen, hij bleek in een slaapzak van een tentgenoot te zitten."
Helaas zijn de andere zaken nog niet terug bij de rechtmatige eigenaren. Hierbij een herhaalde oproep: We zijn nog op zoek naar de witte Toppers jas van Jong Nederland Budel-Schoot, twee vesten van Jong Nederland Diessen en een damesshirt van Jong Nederland Liessel.

Eps-bestanden van het Jong Nederland logo

27-09-2016


Afgelopen week kregen we een vraag binnen bij het Landelijk Bureau of we vector bestanden (drukbestand) hebben van het logo. Natuurlijk hebben we die! Je kunt ze vinden op het leidinggedeelte van de site. Ook vind je daar alle Kleppie-plaatjes.

Alle ingeschreven kaderleden van Jong Nederland kunnen gratis een wachtwoord aanvragen voor het leidinggedeelte van www.jongnederland.nl. Hier kun je je gratis wachtwoord aanvragen.

Bedankt voor een geslaagde Kaderschouw 2016!

13-09-2016


Afgelopen weekend zijn veel Jong Nederland vrijwilligers afgereisd naar Drunen. Daar hebben we met z'n allen een gezellig, uitdagend en feestend Kaderschouw weekend gehad. Wat een leuke Jong Nederland sfeer hadden we daar! We hopen dat we dit Jong Nederland gevoel ook kunnen gebruiken om kwijtgeraakte spullen terug te vinden. We zijn nog op zoek naar de witte Toppers jas van Jong Nederland Budel-Schoot, twee vesten van Jong Nederland Diessen en een damesshirt van Jong Nederland Liessel. En heeft iemand een iphone 6 (spacegrey met een paars hoesje) gevonden? Iedereen bedankt voor een geslaagde Kaderschouw 2016!

We willen graag ons fotoboek vullen met Kaderschouwfoto's. Heb jij leuke gezellige gekke foto's gemaakt tijdens de Kaderschouw? Wetransfer ze dan naar idee@jongnederland.nl. Alvast dank je wel!

De eerste foto's

Gratis VOG

12-09-2016


Al 2 jaar hebben afdelingen de gelegenheid gehad om hun afdeling aan te melden bij gratisvog.nl. Jong Nederland afdelingen kunnen zich eenvoudig aanmelden: de landelijk organisatie Jong Nederland heeft het voor afdelingen gemakkelijk gemaakt om aan de vereiste voorwaarden te voldoen: met de gedragscode en het preventieve beleid (te vinden op de Jong Nederland website). Toch zijn er pas 13 afdelingen die zich aangemeld hebben en dus gebruik (kunnen) maken van de gratis VOG’s. Graag zien wij dat alle afdelingen zich aanmelden. Dit draagt ook bij aan een positieve profilering en naamsbekendheid.

Idee 2 2016

09-09-2016


Inmiddels al ruim een maand geleden is Idee 2 van dit jaar bezorgd. Ben jij wel ingeschreven, maar heb jij deze niet ontvangen? Check dan even of je adresgegevens correct bij ons geregistreerd staan.

* Wist je dat je lidnummer op de adresdrager staat?
* Wist dat Idee dit jaar op proef 3x uitkomt maar wel in fullcolour?
* Wist je dat je, als jullie 2x Idee ontvangen op hetzelfde adres, ons kunt laten weten dat jullie aan 1 exemplaar voldoen hebben?
* Wist je dat je de deadlines van Idee kan vinden op de site? Handig als jullie een stukje willen aanleveren.

15 september: districtsbezoek district JNGB voor alle leiding en bestuursleden

09-09-2016


Op donderdag 15 september gaat het Landelijk Bestuur weer op pad voor de districtentoer. Deze keer district JNGB. Alle leiding en bestuursleden zijn van harte welkom in de blokhut van Jong Nederland Gastel (adres: 't Lange 20). Het thema van de avond is PR, zijn jullie er ook allemaal bij?

District JNGB: Jong Nederland Budel-Schoot, Jong Nederland Borkel en Schaft, Jong Nederland Gastel, Jong Nederland Leende, Jong Nederland Bergeijk

Informatieboekje Kaderschouw

01-09-2016


Ga jij mee naar de Kaderschouw? Dan zijn er een paar dingen die je moet weten! Het informatieboekje kun je hier vinden

Introductiecursus

30-08-2016


De eerstvolgende introductiecursus is op zondag 23 oktober bij Jong Nederland Harmelen.
Wil je deelnemen aan de cursus? Individueel of met meerdere personen uit je afdeling? Stuur een mailtje naar info@jongnederland.nl.

Burendag 23-25 september

29-08-2016


Een aanvraag indienen is mogelijk tot 1 september 2016!

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren. In 2016 vieren we Burendag op 24 september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Doe ook mee met je Jong Nederland afdeling! Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Daarom is het mogelijk een aanvraag tot € 450,= in te dienen bij het Oranje Fonds om jullie Burendagplan te kunnen uitvoeren. Dit jaar is het mogelijk om geld aan te vragen bij het Oranje Fonds wanneer je Burendag op 23, 24 of 25 september viert.

www.burendag.nl

Pagina: 1 .... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 .... 30