Zwerfweekend

22-05-2017


Wij wensen alle deelnemers en vrijwilligers van het Zwerfweekend heel veel plezier!

Vacature spelboekje

08-05-2017


We gaan weer een prachtig nieuw spelboekje maken en daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Het gaat om meedenken, bedenken, schrijven en ontwikkelen van spelletjes voor het spelboekje Sport Anders. Je kan grotendeels je eigen tijd indelen. Er zullen enkele, erg gezellige, bijeenkomsten op een avond of in het weekend worden georganiseerd. Grijp deze kans om jouw spelexpertise en spelervaring met anderen te delen. Interesse? Stuur een mailtje naar info@jongnederland.nl.

Kampvergunning

08-05-2017


Het kampseizoen staat weer voor de deur! Ga je met je afdeling op kamp of weekend? Dan heb je een kampvergunning nodig. Deze moet minimaal 4 weken voor aanvang van het kamp aangevraagd worden door de persoon die de kamp/bivakcursus heeft gevolgd en aanwezig is tijdens het kamp. Het aanvraagformulier 2017 vind je op het leidinggedeelte van onze website!

Plek vrij bij het Juniorentoernooi van District de Kempen

02-05-2017


We hebben nu 92 kinderen uit het district De Kempen die deelnemen dus evt zouden we nog ruimte hebben voor nog een groep van om en nabij de 10 kinderen. Het weekend is op 12 (avond), 13 (hele dag) en 14 mei (ochtend) in Reusel en de eigen bijdrage is 20 eur per kind. Hebben jullie zin om mee te doen?

Vacature Spelendatabank

11-04-2017


Bij Jong Nederland hebben we inmiddels zoveel spelletjes op papier staan, dat we bedacht hebben dat we daar wel een spelendatabank mee kunnen vullen! We zijn op zoek naar vrijwilligers die handig zijn met een CMS en de spelendatabank willen vullen. Heel veel spelletjes hebben we digitaal, het zal dus merendeels ‘kopiëren-plakken’ zijn. Het is een klus waarbij je eigen tijd kan indelen. We weten zeker dat heel veel Jong Nederlanders je daarna erg dankbaar zullen zijn!

Informatie en aanmelden: Landelijk Bureau Jong Nederland, 013 58 000 85 of info@jongnederland.nl.

Week van de Teek: 3-7 april 2017

04-04-2017


Het is De Week van de Teek! Weet jij wat je moet doen als je door een teek gebeten wordt? Je doet er goed aan om aandacht te besteden aan teken en tekenbeten en aan de mogelijke gevolgen van de ziekte van Lyme.

Naar het tekenregistratieformulier

Introductiecursus 22 april: nog plekken vrij

21-03-2017


De eerstvolgende introductiecursus waar nog plek vrij is, is op zaterdag 22 april bij Jong Nederland Avenhorn. Wil je deelnemen aan de cursus? Individueel of met meerdere personen uit je afdeling? Stuur een mailtje naar info@jongnederland.nl.

Set van 4 (felicitatie)kaarten

16-02-2017


Nieuw in de webwinkel: gekleurde ansichtkaarten met Van Harte, Hoera, Gefeliciteerd, Bedankt!
Per set van 4 verschillende: €1,=.

Lid kascontrolecommissie gezocht

31-01-2017


De kascontrolecommissie van Jong Nederland is een speciale commissie die de boekhouding van de stichting controleert. De belangrijkste taak van de commissie is het controleren van de jaarrekening, gemaakt door de penningmeester. De kascontrolecommissie komt gebruikelijk 1 à 2 keer per jaar bijeen. We zijn op zoek naar een aanvulling in deze commissie. Heb jij kijk op financiën en wil jij mee zorgen voor een decharge tijdens de afdelingsraad? Dan zoeken we jou!

Krinkel (24-30 augustus) 2017

31-01-2017


Every 4 years Chiro Flanders, Belgium’s largest youth movement, organises a big summer camp for its oldest members and leaders: Krinkel! Taking part in Krinkel is an extraordinary experience. More than 4 000 aspiranten (those are our oldest members) and leaders, live and play together for 6 days. We sleep in tents, with the warmth of campfires, play games in small and big groups and join spectacular shows. It’s a perfect opportunity to have great fun with very nice people.

Verder lezen

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 .... 32