Documentaire ´Wat je niet ziet´

17-10-2017


Gemeente Amsterdam heeft een documentaire laten maken over grensoverschrijdend gedrag bij vrijwilligers: ‘Wat je niet ziet’: over grensoverschrijdend gedrag bij vrijwilligers. Ook vrijwilligers kunnen grenzen van fatsoen overschrijden, vooral als zij een vertrouwelijke band ontwikkelen met een kind, deelnemer of cliënt. Hoe zorg je er als betrokkene (ouder, vrijwilligerscoördinator, bestuurslid) voor dat vrijwilligers zich aan bepaalde regels houden? En hoe reageer je op signalen?

Documentaire 'Wat je niet ziet'

Introductiecursussen Halfweg en Tilburg

17-10-2017


Bij de introductiecursus bij Jong Nederland Halfweg op zaterdag 28 oktober zijn nog 6 plekken vrij.
Bij de introductiecursus bij Jong Nederland ASG in Tilburg op maandagavond 23 én 30 oktober zijn nog 8 plekken vrij.
Wil je deelnemen? Stuur snel een mailtje naar info@jongnederland.nl.

Meer informatie

Oktober is paddenstoelenmaand

12-10-2017


Paddenstoelen: zo zie je er niet één, zo zijn er ineens heel veel. Gifgroen of knalrood, zacht of juist glibberig, eetbaar of giftig: elk najaar poppen ze in groten getale omhoog. Ken jij de parasolzwam, de geweizwam en het vuurzwammetje al? Of de biefstukzwam: paddenstoel van het jaar 2017? Online leer je de helden van de herfst kennen, via doe-tips, weetjes en tips om je eigen paddenstoelen te kweken, plukken en eten.

Op www.ivn.nl/paddenstoelen vind je een overzicht van doe-tips en paddenstoelen-weetjes.

Opkampgaan.nl

12-10-2017


Met www.opkampgaan.nl kun je een locatie zoeken voor jullie weekend of kamp. Met behulp van filters geef je jullie wensen aan. Met de zoekresultaten kun je locaties vergelijken. Locatie gevonden? Neem dan contact op met de betreffende verhuurder. Als je jullie blokhut verhuurt, kun je ook jullie accommodatie aanmelden.

Vacature werkgroep Afdelingszaken

19-09-2017


Het Landelijk Bestuur Jong Nederland is op zoek naar… JOU!
Door de onderbezetting in het Landelijk Bestuur krijgen bepaalde taken niet de aandacht die zij verdienen, zo ook de contacten onderhouden met afdelingen. De werkgroep Afdelingszaken ondersteunt het Landelijk Bestuur hierin.
Namens Jong Nederland ga je activiteiten of jubilea van afdelingen bezoeken, op Districtentoer, op verzoek (over bepaalde thema’s) komen praten, etc. Afdelingen/districten sturen hun uitnodiging naar het Landelijk Bureau. Je bent de ogen en oren van het Landelijk Bestuur.

Lees de vacature

Zaalvoetbaltoernooi 2017: aanmelden tot 7 oktober

14-09-2017


Dit zaalvoetbaltoernooi wordt georganiseerd door Jong Nederland Harmelen voor alle leiding/bestuursleden en 16+ers van Jong Nederland. Elk team moet uit minimaal 5 spelers (zowel man als vrouw) bestaan. Tijdens de wedstrijd zullen dan 4 heren en 1 vrouw of 4 vrouwen en 1 heer in het veld staan. “Fullhouse” combinatie mag natuurlijk ook!

Zaterdag 14 oktober 19:45 uur
Sporthal “de Kroon”, Hendriklaan 2 in Harmelen
De kosten voor het zaalvoetbaltoernooi zijn €20,- per team.

Flyer en inschrijven

Jongeren 16-24 jaar gezocht voor project Dag voor een ander

11-09-2017


Doe eens iets anders: organiseer een dag voor een ander! Samen met andere jongeren voor een andere doelgroep waar je anders niet zo snel mee in contact zou komen. Samen met trainers van Plattelandsjongeren.nl gaan jullie in twee dagen op zoek naar een gezamenlijke droom. Hiermee gaan we actief aan de slag!

Waarom meedoen? Budget mogelijk van max. € 1000, een nieuwe ervaring, teambuilding, leer nieuwe mensen kennen, iets voor een ander doen geeft een goed gevoel, ontwikkel nieuwe talenten en vaardigheden (goed voor op je CV!) & een positief resultaat geeft een kick!

Meer informatie en aanmelden

Kamp/bivakcursus op 27-29 oktober

11-09-2017


De Kamp/bivakcursus van dit jaar is op 27-29 oktober in Leende. Je kunt je hier ook individueel voor aanmelden. Stuur een mail met je gegevens naar info@jongnederland.nl. Er zijn nog heel veel plaatsjes vrij.

Meer informatie

Introductiecursus Beers: nog 1 plek vrij

05-09-2017


Bij de introductiecursus bij Jong Nederland Beers op zaterdag 23 september is nog 1 plekje vrij. Wil je deelnemen? Stuur een mailtje naar info@jongnederland.nl.

Laatste werkdag Helma

29-08-2017

Hallo Jong Nederlanders,

Na 8 maanden bij Jong Nederland te hebben gewerkt als consulent, is het vandaag mijn laatste werkdag. Per 1 september ga ik namelijk een nieuwe fulltime uitdaging aan.
Ik kijk met plezier terug op mijn tijd bij Jong Nederland als consulent, maar helemaal afscheid van Jong Nederland neem ik niet. Ik blijf natuurlijk actief bij Jong Nederland Gastel.

Groetjes, Helma

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 .... 33