Je vereniging onder de loep

07-11-2016


De deelnemers aan de workshop 'Je vereniging onder de loep' bij de Afdelingsraad waren erg enthousiast over het spel. Het doel van dit spel is om op speelse wijze met elkaar in gesprek te komen over de kwaliteit van de vereniging. Het spel bestaat uit 100 kaarten. Op iedere kaart staat een stelling, verdeeld over 6 thema's. Speel de spelmethodiek met bestuursleden en of vrijwilligers (en ouders). Omdat er zo veel enthousiasme was over het spel, bieden we jullie deze week de mogelijkheid om het spel te kopen voor €7,50.

www.jongnederland.nl/webwinkel

Vacature bestuurslid

07-11-2016


Het Landelijk Bestuur is op zoek naar een vrijwilliger die:
- inspirerende ideeën heeft en deze kan vertalen naar concreet beleid;
- contacten kan leggen en onderhouden, zowel binnen als buiten de organisatie;
- een schakel is tussen afdelingen en de landelijke organisatie;
- kansen en bedreigingen kan signaleren;
- een teamspeler is;
- hart voor Jong Nederland heeft.

www.jongnederland.nl/dit-is-jong-nederland/vacatures/bestuursfuncties

Dank je wel Q-Promotions!

04-11-2016


Ook met Q-Promotions hebben we op de beursvloer een hele mooie match kunnen maken. Dank jullie wel voor het mooie drukwerk en de snelle levering! Jullie hebben ons weer goed geholpen.

Dank je wel Aces Direct!

02-11-2016


Op de Beursvloer in Tilburg hebben we een match kunnen maken met Aces Direct voor een spiksplinternieuwe laptop op het Landelijk Bureau. Hier zijn we superblij mee, dank jullie wel!

Foto´s van de Kaderschouw of het Festival voor in Idee

24-10-2016


Heb jij nog hele leuke gezellige foto's van de Kaderschouw of het Festival die Idee-waardig zijn? Stuur ze dan voor 1 november naar idee@jongnederland.nl. Graag ontvangen we de foto's in een hoge resolutie. Als dit bij elkaar meer is dan 10MB, gebruik dan wetransfer.com.

Hier kun je de foto's van de Kaderschouw zien.

Vacature Junior Consulent

20-10-2016


Op het Landelijk Bureau is een vacature ontstaan voor de functie van Junior Consulent. In deze veelzijdige en uitdagende functie werk je voornamelijk met vrijwilligers en heb je taken op o.a. de volgende gebieden:
kadervorming, ondersteuning, landelijke activiteiten, landelijke werkgroepen, projecten, communicatie en PR.

De volledige vacaturetekst vind je hier.

Het spelboekje Buitenspelen! digitaal

11-10-2016


Omdat het spelboekje Buitenspelen! niet meer verkrijgbaar is in onze webwinkel, kun je Buitenspelen! nu gratis downloaden.

De spelboekjes
- Natuurspelen!
- Spelen met knopen en pionieren
- Speurtochten
zijn nog wel verkrijgbaar in onze webwinkel. Zie ook onze combi-acties!

Agenda afdelingsraad 6 november in Erp

06-10-2016


De agenda van de afdelingsraad staat op het leidinggedeelte. Alle kaderleden worden uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Meld je voor 30 oktober aan via het inschrijfformulier activiteiten www.jongnederland.nl/activiteiten/inschrijven.
Naast heel wat mededelingen vanuit het Landelijk Bestuur, is er de gelegenheid om de bestuursleden (weer eens) te spreken en is er de workshop: Je vereniging onder de loep. Ook kun je het spel tijdens de afdelingsraad met een fikse korting kopen.

Aanmelden tot 10 oktober: JongNL FilmFestival 2.0

04-10-2016


Ook dit jaar worden jullie uitgenodigd om mee te doen met het FilmFestival van JongNL Limburg. Het JongNL FilmFestival wordt dit jaar in een compleet nieuw jasje gestoken. Groepen gaan zelf, in de eigen blokhut, aan de slag met het maken van een filmpje. Na aanmelding ontvangt elke groep, die minimaal uit 4, maximaal uit 8 jongeren en minstens één (bege-)leider moet bestaan, het filmthema en een paar instructiefilmpjes. Aan de hand van de instructiefilmpjes kan elke groep, tijdens de groepsavond(en), aan slag met het maken van hun eigen, te gek, creatief, ludiek filmpje dat maximaal 3 minuten mag duren. De filmpjes kunnen gewoon gemaakt worden met de telefoon of tablet.

Lees hier verder

Kaderschouwfoto´s!

27-09-2016


De eerste Kaderschouwfoto's staan op de site! We willen graag ons fotoboek vullen met nog meer Kaderschouwfoto's. Heb jij leuke gezellige gekke foto's gemaakt tijdens de Kaderschouw? Wetransfer ze dan idee@jongnederland.nl.

Update verloren telefoon: "Mijn telefoon is gister weer terecht gekomen, hij bleek in een slaapzak van een tentgenoot te zitten."
Helaas zijn de andere zaken nog niet terug bij de rechtmatige eigenaren. Hierbij een herhaalde oproep: We zijn nog op zoek naar de witte Toppers jas van Jong Nederland Budel-Schoot, twee vesten van Jong Nederland Diessen en een damesshirt van Jong Nederland Liessel.

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 .... 29