Vacature parttime medewerker Landelijk Bureau (m/v)

20-09-2018


Het Landelijk Bureau Jong Nederland beschikt over een dynamische werkomgeving met een scala aan taken, opdrachten en projecten. Ter ondersteuning van het huidige bureauteam zijn we op zoek naar een medewerker met een achtergrond als sociaal-cultureel werker, sociaal-maatschappelijk dienstverlener of medewerker marketing & communicatie.

Lees de vacaturetekst

Kaderschouw: aanmelden t/m 14 september

13-09-2018


Heb jij je nog niet aangemeld voor de Kaderschouw?! Doe dit dan nog heel snel: je kunt je vandaag en morgen nog aanmelden voor de Kaderschouw.

Zaterdag 29 september kun je vanaf 10 uur op de Kaderschouw-camping en kunnen jullie je tent opbouwen. Bij aankomst op de camping ontvangen alle ingeschreven en aangemelde leiding op vertoon van hun ID een toegangsbandje. Dit bandje is je toegangsbewijs tot de camping, de Freakfabriek en het festivalterrein. Zorg dat je om 12.00 uur je tentje hebt staan, want dan start de Grande Opening! Mochten er laatkomers zijn, laat dit voor 27 september weten via info@jongnederland.nl.

Link naar: Veel gestelde vragen

Kaderschouw: aanmelden t/m 14 september

04-09-2018


Heb jij je nog niet aangemeld voor de Kaderschouw?! Doe dit dan nog heel snel: aanmelden kan t/m 14 september.
Hebben jullie je al wel aangemeld: binnenkort wordt de timetable gemaild naar de secretaris van jouw afdeling. Trek je secretaris dus aan z'n (circus)jasje om te zorgen dat jij helemaal op de hoogte bent van alle toffe activiteiten en wetenswaardigheidjes. Het programma begint op zaterdag 28 september om 12.00 uur en de camping gaat om 10.00 uur open.

Ik wil me ook nog aanmelden!

6 & 7 oktober: Weekend van de Wetenschap

04-09-2018


Weekend van de Wetenschap is hèt landelijke evenement voor wetenschap en technologie! Op 6 & 7 oktober openen bedrijven, onderzoekinstituten, universiteiten en musea hun deuren voor jou. Dit is jouw kans om backstage te gaan en de wonderlijke wereld van de wetenschap te beleven!

Weekend van de Wetenschap komt steeds dichterbij en dat betekent dat het programma steeds meer wordt onthuld! Heb jij alle gratis activiteiten al bekeken?

Bekijk het programma

Gratis online cursus: Zorgen over een kind, en nu?

05-07-2018


In Nederland zijn ieder jaar 119.000 kinderen thuis niet veilig. Help hen. Zij krijgen weinig aandacht en liefde, worden geslagen, misbruikt of zijn getuige van geweld. Als vrijwilliger kun je het vermoeden hebben dat er iets aan de hand is. Wat doe je dan? Maak het verschil voor een kind!

Wat leer je in deze cursus? Na deze cursus:
Weet je welke stressvolle gebeurtenissen kinderen kunnen meemaken.
Kun je beter herkennen wanneer het niet goed gaat met een kind.
Weet je hoe jij een eerste schakel kunt zijn, zodat een kind de hulp krijgt die het nodig heeft.
Kun je kinderen die het moeilijk hebben steunen.

Naar de cursus

Soft- en hardware donaties

05-07-2018


Een aantal grote spelers uit de IT-industrie stellen hun producten gratis of tegen zeer sterk gereduceerde prijzen ter beschikking van vrijwilligersorganisaties. Dit maakt deel uit van hun beleid maatschappelijk betrokken ondernemen. De toegang tot deze producten gaat via TechSoup Nederland.
Vrijwilligersorganisaties kunnen via het donatieprogramma aanspraak maken op volwaardige licenties van de meest recente producten van leveranciers. Registreer op www.techsoup.nl om in aanmerking te komen voor non-profit aanbiedingen.

Lees verder

Aandacht voor positief jeugdbeleid

14-06-2018


Vandaag valt er in alle gemeenten een brief op de mat voor de wethouders jeugdzaken. In deze brief vraagt Scouting Nederland, samen met Jong Nederland en een groot aantal jeugdorganisaties, aandacht voor een positief jeugdbeleid. De brief beschrijft hoe een goede lokale ondersteuningsstructuur voor een positief jeugdbeleid er volgens de gezamenlijke jeugdorganisaties uit ziet. Zo hopen we samen met de andere jeugdorganisaties positief jeugdbeleid binnen gemeentes meer op de agenda te zetten. Wil je de gehele brief lezen of meer weten over positief jeugdbeleid? Klik dan hier.

Op maandag gesloten

13-06-2018


Op maandag 18 juni, 25 juni en 2 juli zijn we gesloten. Je kunt ons telefonisch bereiken op dinsdag- en donderdagochtend.

Dank jullie wel voor de beursvloer matches!

12-06-2018


Hierbij bedanken we ExpertPlus, Interpolis en Deko Verdivas voor de geweldige matches die we hebben gemaakt op de beursvloer.

Tijdens de Beursvloer Tilburg hebben we een mooie match kunnen maken met ExpertPlus voor een LEAN-sessie. De sessie vond plaats tijdens onze jaarlijkse visiedag; een dag waarop het Landelijk Bestuur van Jong Nederland zowel terug- als vooruitkijkt op de koers die de organisatie vaart. Middels een interactieve workshop, die werd afgewisseld met verschillende energizers, hebben Michel en Arnoud, adviseurs van ExpertPlus, ons meegenomen in een aantal LEAN-aspecten, zoals klantwaarde, klantbehoeften, het KANO-model en A3’en. Hierdoor ontstonden mooie uitkomsten en verrassende dialogen. Wij kijken met veel enthousiasme terug op de LEAN-sessie. Enerzijds door de zeer positieve en aangename houding van de Michel en Arnoud, anderzijds doordat we tools hebben gekregen die we kunnen inzetten om verder stappen te maken met onze organisatie.

AVG en Privacybeleid Jong Nederland

24-05-2018


Morgen is het zover! De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gaat van kracht. Deze nieuwe Europese privacywetgeving geldt voor alle organisaties binnen de Europese Unie, dus ook voor Jong Nederland. Het Landelijk Bestuur heeft op basis van deze verordening beleid opgesteld met betrekking tot het verzamelen en verstrekken van persoonsgegevens.
Het privacybeleid van Jong Nederland is in te zien op onze website. Daar vind je ook een stappenplan hoe je zelf een privacybeleid kan opstellen voor je eigen afdeling.

www.jongnederland.nl/informatie/algemene-wet-en-regelgeving/avg

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 .... 33