Zaalvoetbaltoernooi 2017: aanmelden tot 7 oktober

14-09-2017


Dit zaalvoetbaltoernooi wordt georganiseerd door Jong Nederland Harmelen voor alle leiding/bestuursleden en 16+ers van Jong Nederland. Elk team moet uit minimaal 5 spelers (zowel man als vrouw) bestaan. Tijdens de wedstrijd zullen dan 4 heren en 1 vrouw of 4 vrouwen en 1 heer in het veld staan. “Fullhouse” combinatie mag natuurlijk ook!

Zaterdag 14 oktober 19:45 uur
Sporthal “de Kroon”, Hendriklaan 2 in Harmelen
De kosten voor het zaalvoetbaltoernooi zijn €20,- per team.

Flyer en inschrijven

Jongeren 16-24 jaar gezocht voor project Dag voor een ander

11-09-2017


Doe eens iets anders: organiseer een dag voor een ander! Samen met andere jongeren voor een andere doelgroep waar je anders niet zo snel mee in contact zou komen. Samen met trainers van Plattelandsjongeren.nl gaan jullie in twee dagen op zoek naar een gezamenlijke droom. Hiermee gaan we actief aan de slag!

Waarom meedoen? Budget mogelijk van max. € 1000, een nieuwe ervaring, teambuilding, leer nieuwe mensen kennen, iets voor een ander doen geeft een goed gevoel, ontwikkel nieuwe talenten en vaardigheden (goed voor op je CV!) & een positief resultaat geeft een kick!

Meer informatie en aanmelden

Kamp/bivakcursus op 27-29 oktober

11-09-2017


De Kamp/bivakcursus van dit jaar is op 27-29 oktober in Leende. Je kunt je hier ook individueel voor aanmelden. Stuur een mail met je gegevens naar info@jongnederland.nl. Er zijn nog heel veel plaatsjes vrij.

Meer informatie

Introductiecursus Beers: nog 1 plek vrij

05-09-2017


Bij de introductiecursus bij Jong Nederland Beers op zaterdag 23 september is nog 1 plekje vrij. Wil je deelnemen? Stuur een mailtje naar info@jongnederland.nl.

Laatste werkdag Helma

29-08-2017

Hallo Jong Nederlanders,

Na 8 maanden bij Jong Nederland te hebben gewerkt als consulent, is het vandaag mijn laatste werkdag. Per 1 september ga ik namelijk een nieuwe fulltime uitdaging aan.
Ik kijk met plezier terug op mijn tijd bij Jong Nederland als consulent, maar helemaal afscheid van Jong Nederland neem ik niet. Ik blijf natuurlijk actief bij Jong Nederland Gastel.

Groetjes, Helma

Burendag 23 september 2017

29-06-2017


Op 23 september 2017 viert Nederland voor de twaalfde keer Burendag. Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds en wordt ieder jaar in het vierde weekend van september gevierd. Het is mogelijk om geld aan te vragen bij het Oranje Fonds wanneer je in dit weekend Burendag viert.
Het thema van Burendag is ‘koppen bij elkaar’. Dus: Koppen bij elkaar en verzin samen een goed idee voor Burendag. En ook: Koppen bij elkaar en ga samen Burendag vieren! Op Burendag voeren buren overal in Nederland hun goede ideeën uit, van buurtontbijtjes tot zeskampen en schoonmaakacties, eventueel met een bijdrage van maximaal € 400,= van het Oranje Fonds. Dit jaar willen het Oranje Fonds en Douwe Egberts er een nóg groter succes van maken. Doen jullie ook mee?

Let op:
- Lees eerst de voorwaarden voor organisaties.
- Iedereen die voor 1 september een activiteit aanmeldt ontvangt een Burendag feestpakket.
- Een aanvraag indienen is mogelijk tot uiterlijk 1 september maar wacht niet te lang: op=op!!

Voorbeeld bestuursreglement invulversie

12-06-2017


Vooruitlopend op de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) 2017 kun je op het leidinggedeelte van onze site een voorbeeld bestuursreglement vinden voor je Jong Nederland afdeling. 

Elke stichting heeft een bestuur, zo is wettelijk bepaald. Een goed bestuur is essentieel voor een gezonde organisatie. Als je bestuurder van een stichting wordt, is het goed om te weten wat er precies van je verwacht wordt. Bij wet ben je als bestuurder verplicht tot het voeren van 'behoorlijk bestuur' over de rechtspersoon. Als bestuur is men verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de organisatie. In principe is de organisatie zelf aansprakelijk. Zo mogen bestuurders niet meebeslissen over een onderwerp waarbij zij een tegenstrijdig belang hebben. Dit moet voorkomen dat een persoonlijk belang wordt gediend en niet het belang van de stichting. Het is dus belangrijk om alle afspraken zoals taakverdeling, verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden op een duidelijke manier op te nemen in een contract en/of reglement.

Zwerfweekend

22-05-2017


Wij wensen alle deelnemers en vrijwilligers van het Zwerfweekend heel veel plezier!

Vacature spelboekje

08-05-2017


We gaan weer een prachtig nieuw spelboekje maken en daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Het gaat om meedenken, bedenken, schrijven en ontwikkelen van spelletjes voor het spelboekje Sport Anders. Je kan grotendeels je eigen tijd indelen. Er zullen enkele, erg gezellige, bijeenkomsten op een avond of in het weekend worden georganiseerd. Grijp deze kans om jouw spelexpertise en spelervaring met anderen te delen. Interesse? Stuur een mailtje naar info@jongnederland.nl.

Kampvergunning

08-05-2017


Het kampseizoen staat weer voor de deur! Ga je met je afdeling op kamp of weekend? Dan heb je een kampvergunning nodig. Deze moet minimaal 4 weken voor aanvang van het kamp aangevraagd worden door de persoon die de kamp/bivakcursus heeft gevolgd en aanwezig is tijdens het kamp. Het aanvraagformulier 2017 vind je op het leidinggedeelte van onze website!

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 .... 29