Vacature Junior Consulent

20-10-2016


Op het Landelijk Bureau is een vacature ontstaan voor de functie van Junior Consulent. In deze veelzijdige en uitdagende functie werk je voornamelijk met vrijwilligers en heb je taken op o.a. de volgende gebieden:
kadervorming, ondersteuning, landelijke activiteiten, landelijke werkgroepen, projecten, communicatie en PR.

De volledige vacaturetekst vind je hier.

Het spelboekje Buitenspelen! digitaal

11-10-2016


Omdat het spelboekje Buitenspelen! niet meer verkrijgbaar is in onze webwinkel, kun je Buitenspelen! nu gratis downloaden.

De spelboekjes
- Natuurspelen!
- Spelen met knopen en pionieren
- Speurtochten
zijn nog wel verkrijgbaar in onze webwinkel. Zie ook onze combi-acties!

Agenda afdelingsraad 6 november in Erp

06-10-2016


De agenda van de afdelingsraad staat op het leidinggedeelte. Alle kaderleden worden uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Meld je voor 30 oktober aan via het inschrijfformulier activiteiten www.jongnederland.nl/activiteiten/inschrijven.
Naast heel wat mededelingen vanuit het Landelijk Bestuur, is er de gelegenheid om de bestuursleden (weer eens) te spreken en is er de workshop: Je vereniging onder de loep. Ook kun je het spel tijdens de afdelingsraad met een fikse korting kopen.

Aanmelden tot 10 oktober: JongNL FilmFestival 2.0

04-10-2016


Ook dit jaar worden jullie uitgenodigd om mee te doen met het FilmFestival van JongNL Limburg. Het JongNL FilmFestival wordt dit jaar in een compleet nieuw jasje gestoken. Groepen gaan zelf, in de eigen blokhut, aan de slag met het maken van een filmpje. Na aanmelding ontvangt elke groep, die minimaal uit 4, maximaal uit 8 jongeren en minstens één (bege-)leider moet bestaan, het filmthema en een paar instructiefilmpjes. Aan de hand van de instructiefilmpjes kan elke groep, tijdens de groepsavond(en), aan slag met het maken van hun eigen, te gek, creatief, ludiek filmpje dat maximaal 3 minuten mag duren. De filmpjes kunnen gewoon gemaakt worden met de telefoon of tablet.

Lees hier verder

Kaderschouwfoto´s!

27-09-2016


De eerste Kaderschouwfoto's staan op de site! We willen graag ons fotoboek vullen met nog meer Kaderschouwfoto's. Heb jij leuke gezellige gekke foto's gemaakt tijdens de Kaderschouw? Wetransfer ze dan idee@jongnederland.nl.

Update verloren telefoon: "Mijn telefoon is gister weer terecht gekomen, hij bleek in een slaapzak van een tentgenoot te zitten."
Helaas zijn de andere zaken nog niet terug bij de rechtmatige eigenaren. Hierbij een herhaalde oproep: We zijn nog op zoek naar de witte Toppers jas van Jong Nederland Budel-Schoot, twee vesten van Jong Nederland Diessen en een damesshirt van Jong Nederland Liessel.

Eps-bestanden van het Jong Nederland logo

27-09-2016


Afgelopen week kregen we een vraag binnen bij het Landelijk Bureau of we vector bestanden (drukbestand) hebben van het logo. Natuurlijk hebben we die! Je kunt ze vinden op het leidinggedeelte van de site. Ook vind je daar alle Kleppie-plaatjes.

Alle ingeschreven kaderleden van Jong Nederland kunnen gratis een wachtwoord aanvragen voor het leidinggedeelte van www.jongnederland.nl. Hier kun je je gratis wachtwoord aanvragen.

Bedankt voor een geslaagde Kaderschouw 2016!

13-09-2016


Afgelopen weekend zijn veel Jong Nederland vrijwilligers afgereisd naar Drunen. Daar hebben we met z'n allen een gezellig, uitdagend en feestend Kaderschouw weekend gehad. Wat een leuke Jong Nederland sfeer hadden we daar! We hopen dat we dit Jong Nederland gevoel ook kunnen gebruiken om kwijtgeraakte spullen terug te vinden. We zijn nog op zoek naar de witte Toppers jas van Jong Nederland Budel-Schoot, twee vesten van Jong Nederland Diessen en een damesshirt van Jong Nederland Liessel. En heeft iemand een iphone 6 (spacegrey met een paars hoesje) gevonden? Iedereen bedankt voor een geslaagde Kaderschouw 2016!

We willen graag ons fotoboek vullen met Kaderschouwfoto's. Heb jij leuke gezellige gekke foto's gemaakt tijdens de Kaderschouw? Wetransfer ze dan naar idee@jongnederland.nl. Alvast dank je wel!

De eerste foto's

Gratis VOG

12-09-2016


Al 2 jaar hebben afdelingen de gelegenheid gehad om hun afdeling aan te melden bij gratisvog.nl. Jong Nederland afdelingen kunnen zich eenvoudig aanmelden: de landelijk organisatie Jong Nederland heeft het voor afdelingen gemakkelijk gemaakt om aan de vereiste voorwaarden te voldoen: met de gedragscode en het preventieve beleid (te vinden op de Jong Nederland website). Toch zijn er pas 13 afdelingen die zich aangemeld hebben en dus gebruik (kunnen) maken van de gratis VOG’s. Graag zien wij dat alle afdelingen zich aanmelden. Dit draagt ook bij aan een positieve profilering en naamsbekendheid.

Idee 2 2016

09-09-2016


Inmiddels al ruim een maand geleden is Idee 2 van dit jaar bezorgd. Ben jij wel ingeschreven, maar heb jij deze niet ontvangen? Check dan even of je adresgegevens correct bij ons geregistreerd staan.

* Wist je dat je lidnummer op de adresdrager staat?
* Wist dat Idee dit jaar op proef 3x uitkomt maar wel in fullcolour?
* Wist je dat je, als jullie 2x Idee ontvangen op hetzelfde adres, ons kunt laten weten dat jullie aan 1 exemplaar voldoen hebben?
* Wist je dat je de deadlines van Idee kan vinden op de site? Handig als jullie een stukje willen aanleveren.

15 september: districtsbezoek district JNGB voor alle leiding en bestuursleden

09-09-2016


Op donderdag 15 september gaat het Landelijk Bestuur weer op pad voor de districtentoer. Deze keer district JNGB. Alle leiding en bestuursleden zijn van harte welkom in de blokhut van Jong Nederland Gastel (adres: 't Lange 20). Het thema van de avond is PR, zijn jullie er ook allemaal bij?

District JNGB: Jong Nederland Budel-Schoot, Jong Nederland Borkel en Schaft, Jong Nederland Gastel, Jong Nederland Leende, Jong Nederland Bergeijk

Pagina: 1 .... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 .... 33