Adressen t.b.v. verzendlijst Idee

30-10-2018


Wanneer er een wijziging plaats vindt in de gegevens van kaderleden, denk hierbij aan nieuwe leiding, verandering van groep, adreswijziging, verandering van bestuursfunctie, stoppen als leiding enzovoort, moet je deze altijd direct doorgeven. Dat kan per mail via info@jongnederland.nl.

Op 15 november gaan de adressen t.b.v. de verzendlijst voor Idee naar de drukker. Ben je nieuwe leiding of pas geleden verhuisd of een andere mutatie: geef het nog snel door zodat jij Idee in je brievenbus ontvangt.

Toolkit AVG

29-10-2018


Vanaf 25 mei 2018 is de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Ben jij voor je organisatie bezig met het privacybeleid? Bekijk in de toolkit op deze website een aantal hulpdocumenten.

The Young Dutch Festival

20-10-2018


Heb je je nog niet aangemeld? Doe dit dan snel! Nog 2 dagen om je team aan te melden voor #TheYoungDutchFestival #VoorJuniorenSeniorenEn16+

Slaapzak kwijt

18-10-2018


Op het Landelijk Bureau is het bericht binnengekomen dat tijdens de Kaderschouw een slaapzak verdwenen is. Ben jij thuisgekomen met een slaapzak die niet van jou is, we horen het graag.

Er zijn ook nog wat dingen gevonden. Kijk hier voor het overzichtje.

Is jouw smartphone al opgeladen?

14-10-2018


Nog 7 dagen om je in te schrijven voor #TheYoungDutchFestival #JongNederland #WijHebbenErZinIn

www.jongnederland.nl/activiteiten/the-young-dutch-festival

Win kaartjes voor KreaDoe met jouw Kaderschouwfoto´s

08-10-2018


Op KreaDoe (www.kreadoe.nl) kan iedereen die houdt van DIY inspiratie opdoen. Vijf dagen lang staat de Jaarbeurs in Utrecht tijdens KreaDoe in het teken van handgemaakte creaties, verrassende ideeën, leuke workshops en fijne shops met producten en materialen. Stuur je leukste Kaderschouwfoto's voor 16 oktober 2018 naar info@jongnederland.nl en maak kans op de 5x2 toegangskaarten.

Ook als je niet wilt winnen, vinden we het leuk je leukste kaderschouwfoto's te ontvangen. Wie weet zie je ze wel terug in de volgende Idee.

Inschrijving Zwerfweekend 2019 gestart

08-10-2018


De inschrijving voor het Zwerfweekend is van start gegaan. Zorg dat je je snel inschrijft om zeker te zijn van je deelname! Stichting Zwerfweekend organiseert in opdracht van Jong Nederland met Hemelvaart een aantal avontuurlijke dagen in de Ardennen voor de leiding van de afdelingen van Jong Nederland. Deze grandioze outdoor activiteit zal plaatsvinden van 29 mei t/m 2 juni.

Meer informatie en inschrijven

De voorbereidingen zijn in volle gang!

06-10-2018


Heb jij je team al aangemeld voor The Young Dutch Festival? Aanmelden kan tot 21 oktober! Ga naar www.jongnederland.nl/activiteiten/the-young-dutch-festival voor alle info.

Vacature parttime medewerker Landelijk Bureau (m/v)

20-09-2018


Het Landelijk Bureau Jong Nederland beschikt over een dynamische werkomgeving met een scala aan taken, opdrachten en projecten. Ter ondersteuning van het huidige bureauteam zijn we op zoek naar een medewerker met een achtergrond als sociaal-cultureel werker, sociaal-maatschappelijk dienstverlener of medewerker marketing & communicatie.

Lees de vacaturetekst

Kaderschouw: aanmelden t/m 14 september

13-09-2018


Heb jij je nog niet aangemeld voor de Kaderschouw?! Doe dit dan nog heel snel: je kunt je vandaag en morgen nog aanmelden voor de Kaderschouw.

Zaterdag 29 september kun je vanaf 10 uur op de Kaderschouw-camping en kunnen jullie je tent opbouwen. Bij aankomst op de camping ontvangen alle ingeschreven en aangemelde leiding op vertoon van hun ID een toegangsbandje. Dit bandje is je toegangsbewijs tot de camping, de Freakfabriek en het festivalterrein. Zorg dat je om 12.00 uur je tentje hebt staan, want dan start de Grande Opening! Mochten er laatkomers zijn, laat dit voor 27 september weten via info@jongnederland.nl.

Link naar: Veel gestelde vragen

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 .... 32