Andere openingstijden Landelijk Bureau

12-08-2019


In de weken 33 en 34 zijn we telefonisch bereikbaar op:
- maandag 12 augustus
- woensdag 14 augustus
- maandag 19 augustus
- donderdag 22 augustus

Kamp/bivakcursus: nog 3 plekken vrij

01-08-2019


Wil je dit jaar nog de Kamp/bivakcursus volgen? Meld je dan heel snel aan: er zijn nog maar 3 plekjes vrij. De volgende Kamp/bivakcursus wordt gegeven bij Jong Nederland Zeilberg van vrijdagavond 4 oktober tot zondagnamiddag 6 oktober. Je kunt je hier ook individueel voor aanmelden.

Foto´s gevraagd

01-08-2019


Voor onze nieuw te ontwikkelen website zijn we op zoek naar nieuwe leuke Jong Nederland foto's. Willen jullie ons helpen met nieuwe foto's voor de website? Stuur jullie foto's met wetransfer naar info@jongnederland.nl. Alvast dank jullie wel!

De eikenprocessierups

27-06-2019


De eikenprocessierups is een echte plaag aan het worden. Gaan jullie binnenkort op kamp? Lees je dan van te voren in en neem je maatregelen.

Meer informatie

Foto s gezocht

20-06-2019


Voor onze nieuw te ontwikkelen website zijn we op zoek naar nieuwe leuke Jong Nederland foto's. Sommige afdelingen zijn al op kamp geweest, maar een heel aantal afdelingen gaan nog op kamp. Willen jullie ons helpen met nieuwe foto's voor de website? Stuur jullie foto's met wetransfer naar info@jongnederland.nlAlvast dank jullie wel!

Kleppie kleurkaarten

20-06-2019


Sturen jullie altijd een kaartje vanaf het kamp naar huis? Denk dan eens aan de leuke Kleppie inkleur ansichtkaarten. Je koopt een set van 9 kaarten voor €1,25 in onze webwinkel

Wet en regelgeving: Brandveiligheid grote tenten

11-06-2019


Sinds vorig jaar is het Besluit brandveilig gebruik en de basishulpverlening overige plaatsen (BGBOP) van kracht. Dit besluit geeft regels over het brandveilig gebruik van voor mensen toegankelijke plaatsen, voor zover dit niet in andere wetgeving is geregeld. Hierbij kun je denken aan grote tenten en evenementen. Daarnaast bevat dit besluit regels over de zogenoemde basishulpverlening op die plaatsen. Voor ons heeft de wetgeving in bepaalde situaties vooral betrekking op het (brandveilig) gebruik van grotere tenten waarin wordt geslapen of waarin activiteiten worden gedaan.

www.jongnederland.nl/informatie/veiligheid/veiligheidsbladen

Vraag op tijd je kampvergunning aan

11-06-2019


Als je op kamp of weekend wilt, moet je een kampvergunning aanvragen. Deze moet minimaal vier weken voor aanvang van het kamp aangevraagd worden door de persoon die de kamp/bivakcursus heeft gevolgd en aanwezig is tijdens het kamp. Tijdens het kamp moet er in ieder geval één persoon aanwezig zijn die de kamp/bivakcursus heeft gevolgd. De aanvraag wordt door het Landelijk Bureau gecheckt en bij akkoord opgestuurd naar de aanvrager. Het aanvraagformulier kampvergunning is te downloaden via het leidinggedeelte van onze website.

Als je nog geen wachtwoord hebt voor het leidinggedeelte van de website: www.jongnederland.nl/wachtwoord-aanvragen.

Zwerfweekend

28-05-2019


Wij wensen de deelnemers en vrijwilligers van het Zwerfweekend heel erg veel plezier!


Kleurwedstrijd Jong Nederland Festival

21-05-2019


Ook in 2019 krijg je korting tijdens het Jong Nederland Festival! Alle minioren, maxioren en junioren zijn welkom op zondag 22 september in BillyBird Park Hemelrijk. Doen jullie mee met de kleurwedstrijd?

Meer informatie & kleurplaten

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 .... 34