Afdelingsraad zondag 10 november

22-10-2019


De agenda (en de overige benodigde stukken) van de afdelingsraad staat op het leidinggedeelte. Alle kaderleden worden uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Meld je voor 4 november aan via het inschrijfformulier activiteiten jongnederland.nl/activiteiten/inschrijven.

Naast mededelingen vanuit het Landelijk Bestuur, is er de gelegenheid om de bestuursleden te spreken en is er de gratis workshop Werven en binden van leden en leiding. In deze workshop krijg je 10 uitgewerkte tips, speel je het vrijwilligersspel om inzichtelijk te krijgen waar de knelpunten zitten en kom je tot een plan om in de afdeling aan de slag te gaan.

Wachtwoord aanvragen voor het leidinggedeelte

Brainstorm afdelingsraad

21-10-2019


Tijdens de afdelingsraad maken we tijd voor een brainstorm en vragen we jullie om met ons mee te denken.
Probleem: Er zijn veel te weinig bestuursleden. We maken ons heel erg zorgen. Hoe lossen we dit op?
Stuur je bijdrage voor 5 november naar info@jongnederland.nl.

Inschrijving Zwerfweekend 2020 is gestart

01-10-2019


De inschrijving voor het Zwerfweekend is van start gegaan. Zorg dat je je snel inschrijft om zeker te zijn van je deelname! Stichting Zwerfweekend organiseert in opdracht van Jong Nederland met Hemelvaart een aantal avontuurlijke dagen in de Ardennen voor de leiding van de afdelingen van Jong Nederland. Deze grandioze outdoor activiteit zal plaatsvinden van 20 t/m 24 mei 2020.

Meer informatie en inschrijven

Vacature | Sociaal Cultureel Werker | parttime | SCW-er | SCW2 | Landelijk Bureau Tilburg

12-09-2019

Op het Landelijk Bureau is een vacature ontstaan voor de functie van:

Parttime Sociaal Cultureel Werker SCW2 (m/v)

Het Landelijk Bureau Jong Nederland beschikt over een dynamische werkomgeving met een scala aan taken, opdrachten en projecten. Ter ondersteuning van het huidige bureauteam zijn we op zoek naar een sociaal-cultureel werker.

Over de functie
Je werkt mee in het team. Je beantwoordt vragen van vrijwilligers en werkgroepen. Je geeft informatie en advies. Je denkt mee, begeleidt en faciliteert vrijwilligers. Je onderhoudt contacten met onze afdelingen en districten en ondersteunt hen op verzoek. Je organiseert activiteiten (mee). Je werkt mee aan de website, nieuwsbrief, social media, het vrijwilligersblad Idee en het nieuwe spelboekje. Je draagt bij aan de zeer diverse administratieve werkzaamheden, het trainingsaanbod, nieuwe projecten, de ontwikkeling van beleidsstukken en verkopen uit de webwinkel. Zoals je ziet: er is genoeg te doen! Je bent een allrounder en hoeft je nooit te vervelen.

Verder lezen

Festival: aanmelden t/m 15 september

03-09-2019


Alle minioren, maxioren en junioren zijn welkom op zondag 22 september in BillyBird Park Hemelrijk. BillyBird Park Hemelrijk is een recreatiepark met een aantal buitenspeelgebieden, een enorme binnenspeeltuin, grote attracties voor de echte avonturiers en een strandbad.
Een kaartje kost €5,95 p.p.

www.jongnederland.nl/activiteiten/festival

Introductiecursussen

03-09-2019


De volgende Introductiecursussen zijn op:
- zaterdag 7 september bij Jong Nederland Avenhorn
- donderdagavond 19 en 26 september bij Jong Nederland Enter
- zondag 22 september bij Jong Nederland Weerselo
- zaterdag 26 oktober bij Jong Nederland Werkhoven

Wil je deelnemen aan een van deze cursussen? Individueel of met meerdere personen uit je afdeling? Stuur een mailtje naar info@jongnederland.nl.

www.jongnederland.nl/trainingen/introductiecursus

Foto´s gevraagd

01-08-2019


Voor onze nieuw te ontwikkelen website zijn we op zoek naar nieuwe leuke Jong Nederland foto's. Willen jullie ons helpen met nieuwe foto's voor de website? Stuur jullie foto's met wetransfer naar info@jongnederland.nl. Alvast dank jullie wel!

De eikenprocessierups

27-06-2019


De eikenprocessierups is een echte plaag aan het worden. Gaan jullie binnenkort op kamp? Lees je dan van te voren in en neem je maatregelen.

Meer informatie

Foto s gezocht

20-06-2019


Voor onze nieuw te ontwikkelen website zijn we op zoek naar nieuwe leuke Jong Nederland foto's. Sommige afdelingen zijn al op kamp geweest, maar een heel aantal afdelingen gaan nog op kamp. Willen jullie ons helpen met nieuwe foto's voor de website? Stuur jullie foto's met wetransfer naar info@jongnederland.nlAlvast dank jullie wel!

Kleppie kleurkaarten

20-06-2019


Sturen jullie altijd een kaartje vanaf het kamp naar huis? Denk dan eens aan de leuke Kleppie inkleur ansichtkaarten. Je koopt een set van 9 kaarten voor €1,25 in onze webwinkel

Pagina: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 .... 34