Districtentoer 2018-2019


Het is weer zover: de Jong Nederland districtentoer! De districtentoer is voor alle afdelingen en het Landelijk Bestuur het moment om elkaar (weer eens) te spreken. Graag plannen we samen met de afdelingen uit het district een datum en een locatie om samen rond de tafel te gaan zitten met alle afdelingen.

Tijdens de bijeenkomst zal het Landelijk Bestuur een aantal mededelingen hebben die voor afdelingen belangrijk en/of interessant zijn. We willen jullie vragen om van tevoren te bedenken wat binnen de afdeling:
- jullie succesnummers zijn (op gebied van ledenwerving, geldacties, teambinding of …),
- zaken zijn die niet lekker lopen (leidingtekort, slechte accommodatie, samenwerking binnen de afdeling, slechte relatie met gemeente, …),
- vragen zijn die je aan het Landelijk Bestuur zou willen voorleggen.

De ervaring leert dat het bezoek doorgaans 1 uur in beslag neemt. Het is niet handig om het bezoek een agendapunt te laten zijn op een ‘reguliere districtsvergadering’. Willen jullie ons z.s.m. namens jullie district een aantal voorsteldata (minimaal 2) doorgeven? Je hoort dan zo snel mogelijk welke datum het wordt.

Als je nog vragen hebt of je wilt een datum doorgeven voor het bezoek, neem dan contact op via info@jongnederland.nl of 013 580 00 85.

Agenda


 District JNGB 19 september 2018 
 20.30 uur
 Locatie: Jong Nederland 
 Borkel en Schaft
 District Twente & Geesteren,
 Zieuwent, Hoogezand Sappemeer
 9 oktober 2018
 20.00 uur
 Locatie: Jong Nederland
 Albergen
 District Utrecht & Groot Haarlem  Locatie:
 District Tilburg & Den Hout  Locatie:
 District De Kempen & Gerwen 9 mei 2019 Locatie:
 District NO Brabant & Nuland 27 maart 2019
 20.00 uur
 Locatie:Jong Nederland
 HDL
 District De Peel   Locatie: